Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

Undertycksbehandling inom idrottsrehab

social media Negative pressure as part of your sport recovery system WEBINARwebinar

Läs mer och anmäl dig till 2 juni  kl 15.00 svensk tid

Nu är det dags för nr 2 i LymphaTouch internationella webinaserie. Temat är: Negaitvt tryck som metod inom idrottsrehab. Nu har du möjlighet att ta del av Laura Ramus erfarenheter. Laura Ramus har ett imponerande CV och har jobbat med rehab inom idrott i 34 år. Hon berättar nu i teori och praktik om undertrycksbehandling.

LymphaTouch, idrottsrehab

Läs mer: Undertycksbehandling inom idrottsrehab

Välkommen att ge oss feedback om våra produkter och vår service

Frågorna varierar beroende på om du använder våra produkter eller om du jobbar inom vården och beställer produkterna till någon annan. Ibland är vi extra nyfikna på era åsikter om något speciellt och då kan enkäten se annorlunda ut. Det finns alltid plats för fritext svar om du har något specifikt du vill lyfta fram. Du svarar anonymt men om du vill kan du uppge kontaktuppgifter. Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss på telefon eller mejl om det är akuta frågor eller något du vill diskutera med oss. Tack för att du vill hjälpa oss bli bättre!

 

Här kan du som använder våra kompressionskläder från Lymed Oy svara på vår aktuella enkät. KLICKA HÄR

 

Här kan du inom vården som är beställare av kompressionskläder från Lymed Oy svara på vår aktuella enkät. KLICKA HÄR

Lymed, kompressionskläder

Restless legs blir lugna av kompression

IMG 8685

Ingegerd, 82 år, har sedan länge lidit av restless legs, speciellt jobbigt på kvällen och på natten.

Efter ett ankelbrott började hon använda kompressionsknästrumpa från Lymed Oy på sitt skadade ben för att behandla en lättare svullnad vid ankeln. Ingegerd märkte då att det benet var mycket lugnare. Nu använder hon kompressionsstrumpor på båda benen och upplever att det ger bättre sömn tack vare att benen känns behagligare och mindre "restless".

Ingegerd vill inte ha mycket tryck på sina ben och använder därför knästrumpor i det tunnaste och mjukaste materialet från Lymed Oy. Hon har valt strumporna i knallblå färg. "Jag blir glad av den pigga färgen", säger hon.

 

Lymed, kompression, restless legs

Läs mer: Restless legs blir lugna av kompression

Mamma Johanna

Mitt i Coronatiderna har vi fått följa med en mage som växer! Johanna som jobbar på kontoret väntar sitt första barn, en liten tjej. Vi har firat att föräldraledigheten börjat. Tråkigt att inte få kramas men vi kompenserade litet med att hissa ballongen, hälla bubbel i glasen och duka lunch utanför kontoret. 

Johanna har under graviditeten fått testa en av våra produkter i skarpt läge! Hon har använt kompressionsbyxorna från Lymed. Byxorna har gett ett jättebra stöd för benen, magen och ryggen.

Lymed

Läs mer: Mamma Johanna

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023