Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

RAMA logotypeRGB

Blogg

Välkommen till Rama Medicals värld.
Vår strävan är att göra livet lite lättare att leva för både människor och djur.

Varje människa är unik.
Varje människa är ett mirakel.
Men ingen är perfekt.
Ibland behöver kroppen hjälp för att fungera och för att läka.

Rama Medicals vision är att alltid kunna erbjuda framtidens vårdprodukter idag.

Och vi vill vara lyssnande, varmhjärtade och drivande experter som bjuder på kunskap, råd och tips genom våra bloggar och guider. Hoppas du kan hitta något som kan hjälpa dig.

Vi bjöd på kaffe och julerbjudande

Våra magiska grankådeprodukter från Repolar är något som vi tycker borde finnas i varje hem- och reseapotek. Det passade vi på att berätta om samtidigt som vi bjöd på kaffe en kulen morgon i november.

"Där är Abilar - den är magisk!"

Det hojtade en av besökarna på Veterinärkongressen i Uppsala när hon fick se Abilar i vår lilla men laddade monter. Det var intensiva dagar och många intensiva bra möten. 

Knyta skon

Älskar du dina fötter?

Hur ofta tänker du på dem? Dina fötter. Tar du dem för givna eller älskar du dem, vårdar dem och pysslar om dem? Det borde vi alla göra lite mer. Det är de värda. Oj, vad de används flitigt men får de några applåder? Inte ofta. Det borde de få.

Lyckad insats på nya Apoteksforum i Kista

Årets Apoteksforum hade ryckt upp sig rejält. Vi var inte de enda utställarna som var lite besvikna förra året. Det blev då en mässa med övervikt på smink och egenvård. Därför var det extra roligt att årets mässa blev så lyckad.

Gott om plats för möten och ny kunskap

Strax innan sommaren flyttade vi två trappor upp till nya och ljusa lokaler i det hus vi sitter i på Lidingö. Huset är en del av en dynamisk företagsby och ligger både naturskönt och nära. Minst en gång om året har vi utbildning och presentation av nyheter inom kompression för lymterapeuter från hela Sverige. I höst var det första gången vi kunde vara i våra egna lokaler. Något både vi och deltagarna uppskattade. Det blir en speciell känsla när man kan bjuda in kontakter till sin egen hemmaplan. Det blev en trevlig dag med myckat möten, dikussioner och ny kunskap.

Grattis Madde, vår nya kollega

Vi har firat vår nya kollega, Madeleine, som fyllde 20 i veckan. Madeleine ansvarar för orderhanteringen och svarar ofta på frågor då du ringer.
PS ”Linslusen” heter Bob! Bob har redan blivit en i gänget bland alla våra hundar. Och han är extra förtjust i AniVox Öronskölj, nu slipper han kli i öronen.