Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

  • Start
  • Blogg
  • Välkommen att ge oss feedback om våra produkter och vår service

Välkommen att ge oss feedback om våra produkter och vår service

Frågorna varierar beroende på om du använder våra produkter eller om du jobbar inom vården och beställer produkterna till någon annan. Ibland är vi extra nyfikna på era åsikter om något speciellt och då kan enkäten se annorlunda ut. Det finns alltid plats för fritext svar om du har något specifikt du vill lyfta fram. Du svarar anonymt men om du vill kan du uppge kontaktuppgifter. Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss på telefon eller mejl om det är akuta frågor eller något du vill diskutera med oss. Tack för att du vill hjälpa oss bli bättre!

 

Här kan du som använder våra kompressionskläder från Lymed Oy svara på vår aktuella enkät. KLICKA HÄR

 

Här kan du inom vården som är beställare av kompressionskläder från Lymed Oy svara på vår aktuella enkät. KLICKA HÄR

Lymed, kompressionskläder

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023