Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

  • Start
  • Blogg
  • Undertycksbehandling inom idrottsrehab

Undertycksbehandling inom idrottsrehab

social media Negative pressure as part of your sport recovery system WEBINARwebinar

Läs mer och anmäl dig till 2 juni  kl 15.00 svensk tid

Nu är det dags för nr 2 i LymphaTouch internationella webinaserie. Temat är: Negaitvt tryck som metod inom idrottsrehab. Nu har du möjlighet att ta del av Laura Ramus erfarenheter. Laura Ramus har ett imponerande CV och har jobbat med rehab inom idrott i 34 år. Hon berättar nu i teori och praktik om undertrycksbehandling.

Är du nyfiken på vem som använder denna metod ute i världen? Exempel på LymphaTouch användare inom idrott

LymphaTouch är ett utmärkt verktyg för snabbare återhämtning och läkning vid akuta idrottsskador. Används för att behandla muskler och fascia. Läs mer om användningen av LymphaTouch här

Gör som Proffs ishockey teamet i Finland: använd LymphaTouch genast vid akuta skador, det förkortar tiden för läkning och smärta. Även läkning efter operationer och inflammationer är mycket snabbare. Läs mer här
 
Är du intresserad av veta mer om hur du kan använda LymphaTouch inom andra områden än idrott? Vill du ha en presentation eller testa LymphaTouch? Kontakta oss på Rama Medical- vi är mer än förtjusta över att få LymphaTouch-frälsa världen!
 
 
 

LymphaTouch, idrottsrehab

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023