Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

Tid för reflexion

njut av sommaren

 Vi är mitt i sommaren. För många av oss är det sol, värme, bad, familj, vänner och tid för återhämtning och reflexion.

Efter en lång tid av pandemi är sommaren extra välkommen.

Vi hoppas att hösten inte skall föra med sig en tredje våg. Litet uppmärksamhet och försiktighet är säkert på sin plats.

Hösten känns avlägsen och rätt så. Nu njuter vi här och nu! Jag njuter just nu under en stor lönn som gett mig och min familj skugga många heta somrar. Sitter här och lyssnar på vinden i löven, fåglarnas kvitter och en och annan båt som susar förbi. Det är tid för tankar över allt jag har att vara tacksam över, alla människor som gett mig så mycket under året som gått.

Alla ni som vi möter varje dag i telefon, per mejl eller i digitala möten, ni som är våra kunder. Känner en stor tacksamhet över att få möta er, känna ert engagemang för era patienter och kunna (i bästa fall) hjälpa er att hjälpa era patienter.

Alla ni som använder våra produkter och som vi kommer i kontakt med- tack för er feedback, ros och ris är alltid lika viktiga. Att få göra skillnad är fantastiskt. Att få höra att våra produkter har ”gett någon livet tillbaka” då känner jag en öerhörd tacksamhet över att få jobba med det jag gör!

Jag är otroligt tacksam över mina medarbetare som gett mig en härlig vardag under pandemin. Vi har skrattat och suckat och svettats och skrattat igen! Men, oj, vad mycket vi hunnit med! Tack!

laddar inför hösten

 

Tillbaka till solstolen- vi ses i höst!

Maria

 

Rama Medical

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023