Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

ISO-certifiering

iso ceritifiering sommarRama Medical AB är nu ISO-certifierade vad gäller kvalitet och miljö.Stolta och glada. Och? Vad betyder det egentligen? Kort sagt- du kan lita på oss

 som leverantör. Vi gör det vi lovar för dig som kund, våra leverantörer, vår personal och andra som är beroende av vår verksamhet.

Vad lovar vi? Våra produkter och vår verksamhet uppfyller kraven vad gäller kvalitets- och mijöaspekter Vi följer lagar och regler bl a de nya MDR kraven som trädde i kraft 26 maj 2021. Det är ett viktigt regelverk för medicintekniska produkter för att ytterligare höja säkerheten för att du som kund skall få den produkt du beställt /kvalitet…Vi kontrollerar att våra leverantörer följer krav och regler. Viår verksamhet skall vara dokumenterad och strukturerad. En avde viktigaste aspekterna är att vi har ett ansvar att kontinuerligt arbeta för att bli bättre gällande kvalitet och miljö.

Det är en ganska arbetsdryg process att gå igenom hela verksamheten för att se att alla steg och delar uppfyller de krav som certifieringen kräver. Vi är glada och stolta att vi kan uppvisa våra certifikat som bevis på att vår verksamhet uppfyller kraven.

Nu fortsätter vi att underhålla vår verksamhet och framför allt att kontinuerligt bli bättre. Du som användare av våra produkter eller beställare av våra produkter kan klicka här och lämna feedback på våra produkter och vår verksamhet. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att berätta för oss vad som är bra och vad som vi skall jobba mer med för att göra just din vardag litet lättare.

Vad har vi lärt oss? ISO-certifieringsprocessen har varit ett hjälpmedel att strukturera vår verksamhet och det är något som även sporrar oss till kontinuerligt förbättringsarbete. 

Lymed, LymphaTouch, Rama Medical

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023