Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

  • Start
  • Blogg
  • Aktivera hjärnans neurolymfatiska banor - webinar

Aktivera hjärnans neurolymfatiska banor - webinar

Lymfsystemet sträcker sig även in i hjärnan och genom att aktivera detta kan man påverka bl a brain fog. 

Onsdag 15 nov 2021 kl 14-15 svensk tid och språk engelska. Webinaret är gratis. 

Lymfan i hjärnan har samma "renande" funktion som lymfan i övriga kroppen och en ökad aktivitet har en positiv inverkan på hjärnans funktion. Louisa Boyd, arbetsterapeut och lymfterapeut, berättar om hur man kan påverka hjärnans lymfsystem med undertrycksbehandling och vibration.

Anmäl dig här och läs mer om vem Louisa Boyd är och vad hon kommer att prata om

 

 Invitation Brain Drain Using Negative Pressure and Vibration to Enhance Neurolymphatic Pathways 12 2021

 

LymphaTouch, webinar

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023