Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

  • Start
  • Blogg
  • Webinar om ärrbehandling 23 nov 2023

Webinar om ärrbehandling 23 nov 2023

 

Tycker du att det är svårt att veta hur du ska tänka vid ärrbehandling?

Vi på RAMA bjuder in till ett digitalt lunchwebinar om ärrbehandling. När är det aktuellt att påbörja ärrbehandling? Hur kan du tänka kring val av kompression och andra material? Vad är nyttan med LymphaTouch? 

Daniela Stattin har arbetat på Karolinska Universitetssjukhuset med bland annat brännskador men även traumatiska skador eller besvärliga operationsärr. Daniela delar med sig av sina erfarenheter och ger sina tips och råd. Det finns också tid för diskussion och frågor.

Datum     23 november

Tid          12:00-13:00

För att komma till anmälan  KLICKA HÄR

Hjärtligt välkommen!

ärrbehandling, webinar

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023