Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

  • Start
  • Blogg
  • Öka din kunskap inom ärr, smärta och svullnad 26 jan 2024

Öka din kunskap inom ärr, smärta och svullnad 26 jan 2024

 

Utbildningstillfälle för dig som vill lära dig mer om behandling av ärr, smärta och svullnad.

Kostnadsfri utbildningsdag för dig som är vårdutbildad, jobbar inom den privata sektorn och vill lära dig mer om lymfsystemet.

Den här dagen är för dig som t ex jobbar med idrottsskador, träffar kvinnor med problematiska ärr efter kejsarnitt och inte tänkt så mycket i termer av lymfa och lymfsystemet. Den här dagen är likväl för dig som redan jobbar med lymfsystemet men vill utöka din kunskap och hitta nya områden (diagnoser) att behandla.

Dagen börjar med en inspirerande föreläsning inom Lymfologi av författaren och föreläsaren Pia Bergholm, som är Leg. Fysioterapeut och Medicinsk lymfterapeut. Pia besitter en gedigen kunskap som du får ta del av denna förmiddag.

På eftermiddagen berättar Christina Ragnö, Leg. Arbetsterapeut och medicinsk lymfterapeut, om sitt arbete som privat lymfterapeut. Christina kommer bl.a. ge tips på behandlingar och tekniker. Hon kommer även ge en fördjupad inblick hur man använder LymphaTouch. 

Dagen kommer således ge dig fördjupad kunskap om vårt komplexa lymfsystem och hur du kan tänka i dina möten med dina patienter, hur du kan behandla olika diagnoser, besvär och andra problemområden. 

Begränsat antal platser, anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 13 januari 2024. Anmäl är giltigt först när bekräftelse skickats ut.

RAMA bjuder på lunch och eftermiddagsfika. Det kommer finnas utrymme för frågor, diskussion och utbyte av erfarenheter under såväl förmiddags- som eftermiddagspasset.

Säkra din plats och anmäl dig redan idag!

 

Datum    26 januari 2024

Tid          09:00 -16:00

Plats      Stockholm / Lidingö

 

Hjärtligt välkommen!

ärrbehandling, lymfterapeut, LymphaTouch, smärtbehandling, svullnad

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023