Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

RAMA logotypeRGB

Semester Abilar

Vinterhud, hälsprickor eller småsår? Kom ihåg Abilar Kådsalva för naturlig hud- och sårläkning.

Vi passar på att påminna om Abilar Kådsalva. Är en räddare och välgörare att ha till hands både i hemapoteket och i reseapoteket. Tack vare den medicinska grankådesalvans näst intill magiska läkande egenskaper så får både små och stora sår och hudproblem hjälp att läka. Naturligt, skonsamt och effektivt.

Nu tar vi på Rama Medical nästa steg mot framtiden med en ny hemsida och mer närvaro i fler digitala kanaler. Vår mission och vårt löfte är fortfarande att kunna erbjuda "Framtidens vårdprodukter idag". Det kommer vi visa och berätta om så levande, relavant och intressant vi kan. Hör gärna av dig med tankar och synpunkter så att vi kan bli ännu bättre på att hjälpa dig att hitta och göra rätt. Tillsammans kan vi vårda och hjälpa miraklet kroppen till ett helare och bättre liv. Vi ser fram mot ett spännande och utvecklande 2019.
Och för dig som är på väg utomlands vill vi tipsa om Repolars magiskt läkande produkter baserade på medicinsk grankåda. Du hittar Abilar billigast på www.apoteket.se

Allt gott önskar Vännerna på Rama Medical.