Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

RAMA logotypeRGB

Rama Medical var med som utställare på årets Sårbehandlingssymposium 23-24 januari. Det är den årliga mötesplatsen för det absolut senaste inom sårbehandling så det var naturligt för oss att deltaga. Svårläkta sår har länge varit ett växande problem i västvärlden. Men utvecklingen går framåt och området väcker stort intresse.

 

Det pågår mycket lovande forskning kring sårbehandling. På Sårbehandlingssymposium 2019 fick besökarna chansen att lyssna till landets främsta experter inom sårbehandling som t.ex. Christina Lindholm, Nina Åkesson, Britt-Marie Strömqvist, Gunilla Jägeblad m.fl.

Det blev två givande dagar med många bra möten och spännande seminarier. Johanna Smith representerade Rama Medical och vi märker ett växande intresse för inte minst våra produkter från Repolar Pharmaceutics som är baserade på medicinskt förädlad grankåda som t.ex. Abilar. Naturliga och skonsamma hud- och sårvårdsprodukter växer sig allt starkare.