Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

Mamma Johanna

Mitt i Coronatiderna har vi fått följa med en mage som växer! Johanna som jobbar på kontoret väntar sitt första barn, en liten tjej. Vi har firat att föräldraledigheten börjat. Tråkigt att inte få kramas men vi kompenserade litet med att hissa ballongen, hälla bubbel i glasen och duka lunch utanför kontoret. 

Johanna har under graviditeten fått testa en av våra produkter i skarpt läge! Hon har använt kompressionsbyxorna från Lymed. Byxorna har gett ett jättebra stöd för benen, magen och ryggen.

 

gravidmage fira graviditet fira

kompression mammabyxa kok gravidmage kompressionsbyxa

Lymed

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023