Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

  • Start
  • Blogg
  • Produktnyhet- nu erbjuder vi även munskydd (ansiktskydd)

Produktnyhet- nu erbjuder vi även munskydd (ansiktskydd)

Vi på Rama Medical är noga med säkerheten i dessa tider. Vi försöker verkligen leva enligt de viktigaste råden:  Håll avstånd. Tvätta händerna. Jobba hemifrån när det går. Vi tror på nyttan av att använda ansiktsmask!

Vår innovativa leverantör Lymed Oy ställde snabbt om delar av sin produktion till att tillverka tvättbara munskydd (ansiktsmasker).

Masken består av två lager olika material (syntet som torkar snabbt). Passformen är suverän. Du kan tvätta munskyddet flera gånger upp till 90 C.

Munskydden beställer du i vår webshop

ansiktsmask munskydd corona covid19

Vi är restriktiva med att åka ut på kundbesök, men vi gör gärna digitala besök när det passar dig! Kul att kunna ses och göra det vi vill vara bäst på - hitta en lösning tillsammans!

munskydd corona ansiktsmask covid19 tvättbar flergångs

Lymed

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023