Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

  • Start
  • Blogg
  • LymphaTouch som komplement till manuell behandling

LymphaTouch som komplement till manuell behandling

Nu kan du se vårt webinar om LymphaTouch som komplement till manuell behandling

LymphaTouch är inte bara för dig som jobbar med lymfsystemet. LymphaTouch är ett verktyg för alla som jobbar med kroppen!

I webinaret får du en bild av hur och varför LymphaTouch fungerar. Vem kan använda den? I vilka fall har LymphaTouch en positiv effekt?

Tiina Smeds från LymphaTouch i Finland berättade hur LymphaTouch apparaten fungerar, vad händer i kroppen, vilka problem löser den och vem kan ha nytta av den.

Christina Ragnö från Bräcke Diakoni delade sina erfarenheter att som lymfterapeut börja använda LymphaTouch för att behandla svullnad, ärr och även smärta.

 Ett stort tack till alla som deltog i webinaret! Ett speciellt varmt tack till Christina Ragnö som samlat information om sina behandlingar och tillsammans med sin kollega Lena Pettersson filmat patient fall.

 

Tryck på pilen i nedre vänstra hörnet för att spela upp filmen. Är bilden för liten? Klicka på figuren i nedre högra hörnet strax till vänster om "vimeo" för att visa i fullskärmläge.

Kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om LymphaTouch!

  behandling arm 

LymphaTouch

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023