Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

Vardagen med nytt tänk

Nu får vi alla tänka litet annorlunda för att vardagen skall fungera. Många av våra kunder och samarbetspartners jobbar inom vården och känner verkligen av när pandemin toppar.

Vi gör kundbesök även i dessa tider! Vi träffas digitalt och det fungerar utmärkt!

Jobbar du med kompression kan vi träffa dig för att gå igenom produkter och mätning. Vi kan också ses tillsammans med din patient för att hjälpa till att mäta och utvärdera.

Digitala möten går ofta att få till med kort varsel och innebär en mer flexibel lösning. Det är lätt att ses före, under och efter patientmöten vid behov. Vi kan vara i Luleå klockan 10 och i Malmö kl 11- snabbt, flexibelt och miljövänligt! Digitala möten har kommit för att stanna, de lyfter servicen till en högre nivå. I kombination med fysiska möten, för det är klart vi vill ses fysiskt ibland!

Kompression mätning docka

Är du intresserad av våra kompressionsprodukter från Lymed Oy eller undertrycksapparaten LymphaTouch? Hör av dig så hittar vi en lösning för att hjälpa dig!

Vardagen är för oss alla en anpassning i pandemins takt. Vi på Rama Medical håller avstånd, använder ansiktsmask, minimerar antalet personer samtidigt på kontoret och tänker litet extra på vardagshygien ss att sprita tangentbord och dörrhandtag (och "någon" öppnar gärna fönster i alla väder och temperaturer).

Orderhantering, kundtjänst och leveranser fungerar som vanligt. Hör av dig till oss om det är något vi kan hjälpa dig med för att göra din vardag litet lättare och smidigare. Vi finns här för dig!

Leverans kompression

 

Lymed, kompression, LymphaTouch, Covid-19

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023