Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

RAMA logotypeRGB

Nyheter

Rama Medical var med som utställare på årets Sårbehandlingssymposium 23-24 januari. Det är den årliga mötesplatsen för det absolut senaste inom sårbehandling så det var naturligt för oss att deltaga. Svårläkta sår har länge varit ett växande problem i västvärlden. Men utvecklingen går framåt och området väcker stort intresse.

Semester Abilar

Vinterhud, hälsprickor eller småsår? Kom ihåg Abilar Kådsalva för naturlig hud- och sårläkning.

Vi passar på att påminna om Abilar Kådsalva. Är en räddare och välgörare att ha till hands både i hemapoteket och i reseapoteket. Tack vare den medicinska grankådesalvans näst intill magiska läkande egenskaper så får både små och stora sår och hudproblem hjälp att läka. Naturligt, skonsamt och effektivt.

Nu tar vi på Rama Medical nästa steg mot framtiden med en ny hemsida och mer närvaro i fler digitala kanaler. Vår mission och vårt löfte är fortfarande att kunna erbjuda "Framtidens vårdprodukter idag". Det kommer vi visa och berätta om så levande, relavant och intressant vi kan. Hör gärna av dig med tankar och synpunkter så att vi kan bli ännu bättre på att hjälpa dig att hitta och göra rätt. Tillsammans kan vi vårda och hjälpa miraklet kroppen till ett helare och bättre liv. Vi ser fram mot ett spännande och utvecklande 2019.
Och för dig som är på väg utomlands vill vi tipsa om Repolars magiskt läkande produkter baserade på medicinsk grankåda. Du hittar Abilar billigast på www.apoteket.se

Allt gott önskar Vännerna på Rama Medical.

Vi bjöd på kaffe och julerbjudande

Våra magiska grankådeprodukter från Repolar är något som vi tycker borde finnas i varje hem- och reseapotek. Det passade vi på att berätta om samtidigt som vi bjöd på kaffe en kulen morgon i november.

"Där är Abilar - den är magisk!"

Det hojtade en av besökarna på Veterinärkongressen i Uppsala när hon fick se Abilar i vår lilla men laddade monter. Det var intensiva dagar och många intensiva bra möten. 

Lyckad insats på nya Apoteksforum i Kista

Årets Apoteksforum hade ryckt upp sig rejält. Vi var inte de enda utställarna som var lite besvikna förra året. Det blev då en mässa med övervikt på smink och egenvård. Därför var det extra roligt att årets mässa blev så lyckad.

Gott om plats för möten och ny kunskap

Strax innan sommaren flyttade vi två trappor upp till nya och ljusa lokaler i det hus vi sitter i på Lidingö. Huset är en del av en dynamisk företagsby och ligger både naturskönt och nära. Minst en gång om året har vi utbildning och presentation av nyheter inom kompression för lymterapeuter från hela Sverige. I höst var det första gången vi kunde vara i våra egna lokaler. Något både vi och deltagarna uppskattade. Det blir en speciell känsla när man kan bjuda in kontakter till sin egen hemmaplan. Det blev en trevlig dag med myckat möten, dikussioner och ny kunskap.

Grattis Madde, vår nya kollega

Vi har firat vår nya kollega, Madeleine, som fyllde 20 i veckan. Madeleine ansvarar för orderhanteringen och svarar ofta på frågor då du ringer.
PS ”Linslusen” heter Bob! Bob har redan blivit en i gänget bland alla våra hundar. Och han är extra förtjust i AniVox Öronskölj, nu slipper han kli i öronen.