Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

RAMA logotypeRGB

Ibland behöver man ge kroppen hjälp för att fungera och läka

Rama Medical på Apoteksforum 2018

Lyckad insats på nya Apoteksforum i Kista

Årets Apoteksforum hade ryckt upp sig rejält. Vi var inte de enda utställarna som var lite besvikna förra året. Det blev då en mässa med övervikt på smink och egenvård. Därför var det extra roligt att årets mässa blev så lyckad.

Förra året hade vi utställare med produkter av mer medicinsk karaktär fsvårt att synas bland läppglans, rouge och lösögonfransar. Även om vi på Rama Medical inte ska klaga. Vi fick då en jättebra kontakt med Apoteket AB vilket gjorde att vi fick komma in med våra grankådeprodukter från Repolar på apoteket.se.

I år hade mässan renodlat och prioriterat en mix av utställare som blev relevant och spännande. Något som både besökare och vi utställare uppskattade. Vi på Rama Medical hade också renodlat vårt budskap och fokuserade den här gången på att lyfta fram vår produktserie av medicinsk grankåda från Repolar Pharmaceutics.

Montern blev som en del av granskogen och fungerade alldeles utmärkt. Den som bara ville gå förbi kunde snabbt bilda sig en uppfattning om budskapet och den som ville fördjupa sig kunde se både film och läsa vår speciellt framtagna profilbroschyr om Repolar. Och så var naturligtvis vi där att fråga.

Tack för alla fina samtal på Apoteksforum! Intresset för produkter från naturen är stort. Det är fantastiskt vilken läkekraft det finns i varje gran. År 2019 hoppas vi ska bli det år som de medicinska grankådeprodukterna slår igenom på bred front. Vi har mycket att berätta.