Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

Om oss

Rama Medicals vision är att vara experter på marknadens bästa vårdprodukter. Företaget finns på Lidingö sedan tio år tillbaka. Vårt mål är att möta våra kunders behov genom att skapa kreativa lösningar på deras problem. Vi har ett nära samarbete med våra leveranförer vilket gör att dina frågor, tankar och önskemål leder till nya och uppdaterade produkter. Dina åsikter är viktiga för oss och våra leverantörer!

Våra viktigaste leverantörer är Lymed Oy och LymphaTouch Oy. Vi har jobbat i mer än 20 år med Lymed Oy och deras  unika kompressionskläder. LymphaTouch Oy är en relativt ny leverantör till oss som även de har en unik produkt.

Vår mission är att vara experter på och kunna erbjuda våra kunder de bästa vårdprodukterna som finns på marknaden. Det har vi strävat efter sedan starten år 1992. Vi ska alltid lyssna, fråga och förstå de behov som finns. Varje individ är unik och våra produkter ska hjälpa varje individ i hens situation.

Vi erbjuder framtidens vårdprodukter redan idag.

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon +4687315550. Vi finns på plats för att svara på dina frågor vardagar 08.00 – 17.00. Du kan också mejla oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Rama Medical AB, Box 1085, 181 22 Lidingö.

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2024