Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

Kompression från Lymed

Komrpressionskläder från Lymed. 

 Lymed bl rm

Här kan du läsa mer om kompression från Lymed

Finska Lymed och RAMA har samarbetat på den svenska marknaden med medicinska kompressionsplagg till privatpersoner och vårdgivare i över 20 år.

Idag används Lymeds kompressionsplagg bl.a. för behandling av lymfödem, lipödem, ärr och kärlmissbildningar. Andra användningsområden är vid olika smärttillstånd och neurologiska problem (t ex beröringssmärta, CRPS, EDS) och neurologiska problem (ss CP-skador, autism). Kläderna kan ha en lugnande inverkan vid restless legs, ADHD, panikångest och kan förbättra återhämtningen vid fysisk ansträngning.

Hos oss hittar du både standard och måttsydda kompressionsplagg beroende på ditt behov, ändamål och önskemål. Standardplagg väljer man utgående från något/några enstaka mått. Eftersom vi alla är olika är ett standardplagg inte alltid lika välanpassat som ett måttsytt plagg till just din kropp, men fungerar i många fall utmärkt. De måttsydda plaggen får du som privatperson vanligen utskrivna av någon inom vården som hjälper dig med dina specifika mått för plaggen

 

 

 

 

 

Lymed

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023